Informatie nodig?
E-mail: info@gordijndirect.nl

Shutters

Beste GordijnDirect klanten,

 • Goedkope shutters bestaan niet!
 • Goedkoop is duurkoop!
 • Wij adviseren alleen shutters in een prijsklasse van €. 425,00 per m2.
 • Vind u dit te duur?
 • Kies dan niet voor shutters maar bijvoorbeeld voor houten jaloezieën.
 • Kwaliteit van de shutter is zeker prijsbepalend!!!

02 Houten Shutters


Houten shutters godijndirectHouten Shutters geven een warme en duurzame uitstraling. Hout is een natuurproduct en mede daardoor uiterst decoratief.Houten shutters zijn verkrijgbaar vanaf € 425,00 (incl. btw) per m2. inclusief verschillende montageprofielen, ca. 200 standaardkleuren en 4 verschillende louvre breedtes.

button aanvraag offerte GordijDirect

 


03 Polywood shutters


Polywood GordijnDirectPolywood Shutters zijn ideaal in vochtige ruimtesPolywood Shutters zijn gemaakt van polywood, een houtsubstituut (synthetisch, bevat geen hout) speciaal vervaardigd voor shutter- fabricage. Het is een nevenproduct van aardgas en er wordt geen aanspraak gemaakt op bomen of oliereserves. Door de cellulaire structuur is de polywood shutter uitermate isolerend.

Het materiaal is onbrandbaar, niet giftig en vochtbestendig. De zijstijlen zijn voorzien van een aluminium kern voor uitstekende stabiliteit en sterkte. Niet voor niets geven wij op Polywood Shutters 10 jaar garantie.Polywood shutters hebben als extra optie het Ultra Clear systeem. De kantelstok wordt vervangen door een intern kantelsysteem waardoor alle louvres tegelijkertijd gekanteld worden. Verkrijgbaar in 3 louvrematen, meerdere vormen en kleuren!

button aanvraag offerte GordijDirect


04 Aluminium shutters


Aluminium-Shutters GordijnDirectVoor wie echt gaat voor strak en modern. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en naar wens in kleur afgewerkt, mat of zijdeglans en zelfs in bronskleuren. Ook de combinatie met aluminium frame met Red Cedar houten lamellen behoort tot de mogelijkheden. Door het unieke LouverMate systeem in de zijstijlen heeft de aluminium shutter geen kantelstok nodig.

 

Aluminium shutters zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen:

 1. PETITe 45mm met louvres in Aluminium Klein maar fijn. Dit louvretype benaderd de alom bekende aluminium jaloezieën het meest, maar is echter veel duurzamer.
 2. Mondo 70mm met louvres in Red Cedar of Aluminium. Perfect voor kozijnen zonder vensterbank. Dit type is ook verkrijgbaar met groepsgewijs kantelbare louvres.
 3. Classic 90mm met louvres in Red Cedar of Aluminium. De meest klassieke louvremaat. Dit type is tevens verkrijgbaar als ShutterGard, een inbraakvertragende veiligheidsshutter.
 4. Euro 115mm met louvres in Red Cedar of Aluminium. Dit type is vooral geschikt voor buitenshuis toepassingen en grote openingen.
 5. E 150mm met louvres in Aluminium. Het grootste type in onze collectie, ook voor buitenshuis toepassingen.

Scharnierende panelen of schuivend op rail, vraag naar de mogelijkheden.

button aanvraag offerte GordijDirect

Contactgegevens
E-mail: info@gordijndirect.nl
Tel: 079 - 23 40 970

Bedrijfsgegevens
Gordijn Direct
postbus 947
2700 AX Zoetermeer
Tel 079 - 23 40 970

KvK. 34132042
BTW NL NL 808868159B01


Algemene Voorwaarden
info@gordijndirect.nl

Wat vind u van Gordijn Direct? Teken ons gastenboek.

Copyright© Gordijn Direct 2015 - gerealiseerd door Kiem Online